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Insalata di Rucola, Zucca al forno, Burrata, Noci – Arugula Salad with Roasted Pumpkin, Burrata and Walnut

  

ottobre 23, 2019

Ingredients

100 g Rucola

300 g zucca

1 burrata

50 g Noci

sale e pepe

rosmarino

olio extra vergine di oliva

english version

100 g augula

300 g pumpkin

1 burrata

50 g walnuts

salt and pepper

rosemary

extra virgin olive oil

Directions

1Pulite la zucca e tagliatela a fette. Disponete le fette in una leccarda ricoperta di carta forno. Condite con olio, sale, pepe, un pizzico di cannella e qualche rametto di rosmarino. Infornate a 200° per circa 20 minuti. Sfornate e lasciate raffreddare.

2In un piatto da portata, disponete la rucola già lavata, distribuite le fette di zucca, la burrata tagliata a fette, le noci e i semi di sesamo. Condite con olio, sale e pepe.

English version

1Clean the pumpkin and cut it into slices. Place the slices in a baking tray covered with parchment paper. Season with oil, salt, pepper, a pinch of cinnamon and a few sprigs of rosemary. Bake at 200 degrees for about 20 minutes. Remove from the oven and let cool.

2Place the washed rocket in a serving dish, distribute the pumpkin slices, the sliced ​​burrata, the walnuts and the sesame seeds. Season with oil, salt and pepper.

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