Foodosophy

Insalata di radicchio, pere, scaglie di parmigiano e noci

    

marzo 13, 2017

Chicory salad with pears, parmesan cheese and walnuts

  • Prep: 10 mins

Ingredients

Radicchio di Treviso

Pere

Noci

Parmigiano

Olio

Sale

Aceto balsalmico

English version

Radicchio

Pears

Walnuts

Parmesan cheese

Oil

Salt

Balsamic vinegar

Directions

1Togliere le foglie esterne del radicchio. Facendo attenzione a non romperle, lavarle sotto l'acqua corrente.

2Con una forbice tagliarle a pezzi piccoli dentro una terrina. Sbucciate le pere e tagliatele a cubetti. Aggiungete qualche noce, scaglie di parmigiano e servire il tutto condito con olio aceto balsamico e sale.

English version

1Remove the external leaves of the chicory. Wash them under running water, be careful not to damage / break them.

2With a scissor cut radicchio into a bowl. Peeled the pears and cut into small peaces. Add a few walnuts, parmesan cheese and serve it with olive oil balsamic vinegar and salt.

00:00