Foodosophy

Insalata di pomodori

  

dicembre 14, 2016

Tomato salad

  • Prep: 15 mins

Ingredients

Pomodori datterini

Olive taggiasche

Basilico

Cipolla di Tropea

Ciliegine di mozzarella

Olio

Aceto balsamico

Sale

English version

Grape tomatoes

Olives

Basil

Onion

Mozzarella mini cheese balls

Oil

Balsamic vinegar

Salt

Directions

1Spellare una cipolla, tagliarla a fette molto sottili e metterla in una ciotola con dell'acqua. Lasciare in ammollo almeno 15 minuti di modo che la cipolla perda un po' del solfuro. In una insalatiera mettere le olive, la mozzarella e la cipolla. Lavare e tagliare anche i pomodorini e sminuzzare il basilico: aggiungerli all'insalata. Condire il tutto con olio, sale e aceto balsamico.

English version

1Take a salad bowl. Peel the onion and cut it into very small slices. Place them in a bowl with water. Wash and cut the tomatoes. Add the olives, mozzarella cheese and onion. Chop the basil and sprinkle it over the entire salad. Season it with oil, salt and balsamic vinegar.

00:00