Foodosophy

Buddha Bowl Vegana – Vegan Buddha Bowl

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agosto 26, 2020

Una Bowl semplice, veloce e vegan! Approfittiamo degli ultimi giorni di estate per portare in tavola un piatto super colorato.

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 5 mins

Ingredients

Cous cous integrale

Carote

Pomodorini

Zucchine

1 Barattolo di Fagioli Cannellini Bio

Olio extravergine di oliva

Sale e pepe

Prezzemolo e basilico

English version

Wholemeal Cous cous

Carrots

Cherry tomatoes

Zucchini

1 Can of Beans

Extravirgin olive oil

Salt and pepper

Fresh parsley and basil

Directions

1Preparate il cous cous seguendo le indicazioni riportate sulla confezione. Sgranate bene con la forchetta e mettete da parte.

2Nel frattempo lavate e spuntate le zucchine e tagliatele à julienne. In una padella antiaderente mettete dell’olio e versatevi le zucchine. Aggiustate di sale e pepe. Cucinate a fiamma viva per circa 5 minuti.

3Lavate e tagliate le carote e i pomodorini. Condite con olio sale e pepe.

4Scolate i fagioli e sciacquateli sotto acqua corrente. Conditeli con olio, sale e prezzemolo fresco.

5Ora avete tutti gli ingredienti pronti per comporre la vostra bowl. Buon appetito!

English version

1Prepare the couscous following the instructions on the package. Shell well with a fork and set aside.

2In the meantime, wash and trim the zucchini and cut them into julienne strips. Put some oil in a non-stick pan and pour the zucchini. Season with salt and pepper. Cook over high heat for about 5 minutes.

3Wash and cut the carrots and cherry tomatoes. Season with oil, salt and pepper.

4Drain the beans and rinse them under running water. Season them with oil, salt and fresh parsley.

5You now have all the ingredients ready to make your bowl. Enjoy your meal!

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