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Buddha Bowl con spinaci, ceci al rosmarino, pomodori, fregola e crema di avocado – Buddha Bowl

  

maggio 6, 2020

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 40 mins

Ingredients

Fregola

Spinaci

1 Barattolo di Ceci

Pomodori

Avocado

Sale e pepe

Olio extravergine di oliva

rosmarino

English version

Fregola ( a type of pasta from Sardinia Island)

Spinach

1 Chickpeas Can

Tomatoes

Avocado

Salt and pepper

Extravirgin olive oil

Rosemary

Directions

1Scolate i ceci dalla loro acqua, sciacquateli bene e metteteli in una pentola antiaderente con dell’olio, un po’ di sale, rosmarino e, se piace, della paprica dolce. Cuocete per circa 10 minuti. Mettete i ceci in un piatto.

2Nella stessa pentola mettete tre o quattro cucchiai di olio, gli spinaci e un po’ di sale. Cuocete per circa 15 minuti.

3Nel frattempo preparate la salsa all’avocado: sbucciate l’avocado e togliete il noccioli. Tagliate a tocchetti e mettiti in un piatto. Con i rebbi di una forchetta, schiacciate bene la polpa e condite con olio, sale, il succo di un limone.

4Lavate i pomodori e tagliateli a pezzetti. Cuocete la fregola seguendo le indicazioni di cottura.

5Potete ora comporre la vostra bowl. Buon appetito!

English version

1Drain the chickpeas from their water, rinse them well and put in a non-stick pan with some oil, salt, rosemary and, if you like, some sweet paprika. Cook for about 10 minutes. Put the chickpeas on a plate.

2In the same pan, put three or four spoons of oil, the spinach, salt. Cook for about 15 minutes.

3In the meantime, prepare the avocado sauce: peel the avocado and remove the pits. Cut into chunks and put on a plate. With the prongs of a fork, mash the pulp well and season with oil, salt, the juice of a lemon.

4Wash the tomatoes and cut them into small pieces. Cook the fregola following the cooking instructions.

5You can now make your bowl. Enjoy your meal!

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