Foodosophy

Buddha Bowl con Peperoni, Bulgur, Valeriana e Ceci – Vegan Buddha Bowl

  ,

aprile 15, 2020

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 20 mins

Ingredients

Ceci naturali in barattolo

Bulgur

Valeriana già lavata

Peperoni sott’olio

Olio e sale

English version

Chickpeas

Bulgur

Corn Salad

Bell peppers

Oil and salt

Directions

1Preparate i ceci: scolateli e sciacquateli. Metteteli in una pentola antiaderente con del sugo di pomodoro, un rametto di rosmarino, un cucchiaino di sale e un filo d’olio. Cuocete per 10 minuti.

2In una pentola cuocete il bulgur in acqua bollente, circa 10 minuti. Scolate e condite con un filo d’olio.

3Componete la vostra Bowl e buon appetito!

English version

1Prepare the chickpeas: drain and rinse them. Put them in a non-stick pan with tomato sauce, a sprig of rosemary, a teaspoon of salt and a drizzle of oil. Cook for 10 minutes.

2In a saucepan cook the bulgur in boiling water, about 10 minutes. Drain and season with a drizzle of oil.

3Make your bowl and enjoy it!

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