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Buddha Bowl con Cavoletti di Bruxelles, ceci, radicchio e miglio – Vegan Buddha Bowl

  

gennaio 29, 2020

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 20 mins

Ingredients

1 Vasetto di ceci al naturale

100 g Miglio

Radicchio

1 Vaschetta di Cavoletti dí Bruxelles

Maionese di riso

Sale, curry e peperoncino

Olio extravergine di oliva

English version

1 Can organics chickpeas

100 g Millet

Radicchio

Sprouts

Rice mayonnaise

Salt, curry and chili pepper

Extravirgin olive oil

Directions

1Sciacquate i ceci e asciugateli con della carta cucina. Conditeli con olio, paprica, sale e curry.

2Lavate i cavoletti sotto acqua corrente e metteteli a bollire per circa cinque minuti. Scolateli. Preparate una teglia, versatevi 4 cucchiai di olio, posizionate i cavoletti, salate. Mettete anche i ceci e fate cuocere in forno a 200°per circa 20 minuti.

3Nel frattempo cuocete il miglio in abbondante acqua salata. Una volta cotto scolatelo e mettete da parte. Lavate il radicchio e mettete da parte.

4È il momento di comporre la vostra bowl: sistemate da una parte il miglio aggiungete poi il radicchio, dei cavoletti e infine i ceci. Servite con della maionese vegana.

English version

1Rinse the chickpeas and dry them with kitchen paper. Season with oil, paprika, salt and curry.

2Wash the sprouts and boil for about five minutes. Drain. Prepare a pan, pour 4 tablespoons of oil, place the sprouts and seasoning with salt. Put the chickpeas together and cook in the oven at 200 ° for about 20 minutes.

3In the meantime, cook the millet in salted water. Once cooked, drain and set aside. Wash the radicchio and set aside.

4It's time to compose your bowl: place the millet on one side, then add the radicchio, sprouts and finally the chickpeas. Serve with vegan mayonnaise.

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