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Brownies al miele e noci – Honey and Walnut Brownies

  

aprile 24, 2019

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 35 mins

Ingredients

150 g Farina 00

120 g Miele

100 g Noci già sgusciate

180 g Cioccolato fondente

125 g Burro

50 g Zucchero

2 Uova

1/2 Cucchiaino di lievito per dolci

1 Pizzico di sale

Per la glassa

120 g Cioccolato extrafondente

60 g Burro

English version

150 g All-purpose Flour

120 g Honey

100 g Walnuts finely, roughly chopped

180 g Dark chocolate

125 g Butter

50 g Sugar

2 Eggs

1/2 tsp Baking powder

1 pinch Salt

Chocolate ganache

120 g Dark chocolate

60 g Butter

Directions

1In una ciotola mettete il cioccolato e il burro e fate fondere a microonde. Lasciate raffreddare. Nel frattempo sbattete le uova con lo zucchero, il miele e un pizzico di sale. Aggiungete il cioccolato col burro e la farina col lievito. Mescolate fino ad ottenere un composto privo di grumi. Aggiungete le noci e mescolate con una spatola.

2Imburrate e infarinate uno stampo quadrato da 20x20 cm. Versatevi il composto e livellate la superficie. Infornate a 180° per circa 35 minuti. Sfornate e lasciate raffreddare. Nel frattempo preparate la ganache: mettete il burro e il cioccolato spezzettato in una ciotola e fate sciogliere a microonde. Versate sulla superficiale del dolce, lasciate indurire e tagliate a quadrotti.

English version

1Put butter and chocolate in a medium glass microwave- safe bowl and microwave for 30 seconds stir and repeat (microwave the chocolate in 3 - 30 second intervals- stirring between each). In a stand mixer bowl, beat the sugar, honey, pinch of salt and eggs until well blended. Beat in the melted chocolate until the batter is smooth. Add the flour and baking powder and beat until all the ingredients are incorporated. Mix in the walnuts with a spatula.

2Preheat the oven to 180° and set the rack in the middle of the oven. Butter and flour a 20x20 cm square baking pan. Pur the batter into the prepared pan. Bake for about 35 minutes. Remove from the oven and place on a rack to cool. Meanwhile make the ganache. In a bowl, microwave butter and chocolate. Coat the cake. Let it cool completely. Cut into squares and serve.

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